I Asia var vårruller en sesongbasert rett laget om våren, herfra navnet. Her hos oss serverer vi nystekte, sprø vårruller fra Gois egen oppskrift.


In Asia Springrolls used to be a seasonal dish, made only during spring, hence the name. At Gois we make fresh fried,crispy springrolls from our own recipe.

STARTERS


KYLLING SATAY MED GOIS PEANØTTSAUS

Mør kyllingfilet, streetfood-style med peanøttsaus. 

P,SK  

89


THAI STREET VÅRRULLER 2 stk. 

Gulrot, kål, kjøttdeig, glassnudler. Serveres med salat.

E,G,SO,BL

79


SPRØ KYLLINGVINGER MED DIPSAUS

G,SO,SK,F

89


THAI-STREET GRILLSPYD 2 stk.

Marinert svinekjøtt som serveres med en liten salat

G,SO,BL

89


SOM TUM  

Grønn papayasalat med gulrot, bønner, tomat

og peanøtter.

F,P

129


THAI MANGO SALAT

Mango, crispy salat, gulrot, peanøtt, bønnespirer, 

thai basilikum, koriander, chili- og limedressing 

P

129


LAAB MOO MED STICKY RICE  

Svin eller biff. Stekes og blandes med mange ulike

 thai-urter og krydder for å fremheve de gode smakene. Serveres med sticky rice.

F

129


GAENG “THAI-CURRY”


RØD CURRY 

Kokosmelk, chili, kaffir limeblad, asiatisk aubergine, friske basilikumsblader, rekepasta, hvitløk, sjalottløk. Servert med ris. (serveres standard med kjøtt. Kan bestilles vegetar)

F,SK

189


GRØNN CURRY 

Kokosmelk, chili, kaffir limeblad, asiatisk aubergine, friske søte basilikumsblad, sitrongress, rekepasta, 

hvitløk og sjalottløk. Servert med ris. (serveres standard med kjøtt. Kan bestilles vegetar)

F,SK

189




SUPPER


TOM YUM GOONG 

Reker, lime, koriander, ingefær. 

G,SO,SK  

149


GUAY TIEW 

Nudelsuppe med svinekjøtt og 

et utvalg av friske grønnsaker.

SO,BL,F,G,P,SE

169 

En sterk og frisk rett som fungerer godt alene, men som gjerne kan spises sammen med flere retter slik thaiene gjør det. Her vil du virkelig få utfordret smaksløkene og «feel the heat»


A strong and healthy dish that works well on its own, but which can be eaten with several dishes the way the Thais do. Here you will really challenge your taste buds and "feel the heat"

Regjeringen i Thailand skapte retten ‘Pad Thai’, i et forsøk på å beskytte risens ressurser i landet. De fortalte allmennheten at ved å spise Pad Thai, hjalp de landet sitt. Samtidig ønsket de å forbedre mangfoldet i det thailandske kostholdet, ved å oppmuntre folk til å spise nudler i stedet for ris, i tillegg til å fremme enhet og en følelse av nasjonal identitet over hele kongeriket ved å skape en nasjonal rett som alle ville elske.


The government of Thailand created the dish ‘Pad Thai’, in a bid to protect the rice resources of the country. They told the general public that by eating Pad Thai, they were helping their country. At the same time, they also wanted to improve the variety of the Thai diet, by encouraging people to eat noodles instead of rice, as well as promoting unity and a sense of national identity across the kingdom by creating a national dish that everyone would love.

GRILL


THAI STYLE PORK

Grillet tynnribbe, asiatisk slaw, koriander-chilisaus

SO,BL,G

229


CRISPY DUCK ¼ – ½  

Serveres med fire forskjellige grønnsaker, pekingand pannekaker, hoisin saus og Gois spesielle chillisaus.

G,SO,SK,BL,S  

229/440



WOK/NUDLER


THAI-WOK MED BIFFKJØTT

Wok med biffkjøtt, grønnsaker og ris. 

SO, BL

209


THAI-WOK MED KYLLING

Kyllingwok med cashewnøtter og ris.

CA,G,SO,BL  

199


FRIED RICE

Stekt ris med kylling, egg, svinekjøtt eller scampi.

E,G,SO,SK,C

149


PAD THAI

Risnudler som tilberedes i wok sammen med svinekjøtt, kylling eller reker, og ferske grønnsaker. 

E,G,F,P

189

HAPPY ENDING


ROTI GLUAY

Gois bananpannekake. Søt og deilig. 

E,G,M

125


THAI-PASSION TARTE

Nydelig pasjonsfruktterte servert med is, 

lime og jordbærcoulis

E,G,M

125


THAI-MOUSSE DELITE

Crispy pistasjenøttbunn toppet med kokosmoussé 

og ett lag med hvit sjokolade.

E,G,M

125


CHOCOLATE & COCONUT HEAVEN

Sjokoladekake toppet med kokos. 

Balanseres med en frisk mangosorbet.

G,M

125


BARNEMENY 


Alle retter i menyen kan tilpasses til barnetallerken

99




Allergener:

BL Bløtdyr

M Melk 

E Egg

P Peanøtt 

F Fisk

SO Soya 

G Gluten

C Sesam 

L Lupin 

SK Skalldyr 

S Selleri 

SE Sennep

X Svoveldioksid og sulfitt

CA Cashew 

Vi produserer alt selv på huset, alle våre retter kan derfor

inneholde spor av alle allergener. Alt fritert vil ha spor av hvete. 

Se vårt vinkart - klikk her


Se vår cocktail- og ølmeny - klikk her

Alt på menyen kan hentes som takeaway hos oss.

Gois Restaurant & Cocktailbar

Copyright © All Rights Reserved

Follow Us