Fargerike smaksopplevelser og omgivelser som får deg til å drømme deg bort.

Starters
 

I Asia var vårruller en sesongbasert rett laget om våren, herfra navnet. Her hos oss serverer vi nystekte, sprø vårruller fra Gois egen oppskrift.

In Asia Springrolls used to be a seasonal dish, made only during spring, hence the name. At Gois we make fresh fried, crispy springrolls from our own recipe.

En sterk og frisk rett som fungerer godt alene, eller sammen med flere retter slik thaiene gjør det. Her vil du virkelig få utfordret smaksløkene og feel the heat.

A strong and healthy dish that works well on its own, but can also be eaten with several dishes the Thai-way. It will really challenge your taste buds and make you feel the heat.

 

Curry og supper

Grill og wok/nudler
 

Regjeringen i Thailand skapte retten ‘Pad Thai’, i et forsøk på å beskytte risens ressurser i landet. Samtidig ønsket de å forbedre mangfoldet i det thailandske kostholdet, ved å oppmuntre folk til å spise nudler i stedet for ris. De fortalte allmennheten at ved å spise Pad Thai hjalp de landet sitt. Det fremmet en følelse av enhet og nasjonal identitet over hele kongeriket ved å skape en nasjonal rett som alle ville elske.

The Thai government created the court 'Pad Thai', in an attempt to protect the rice resources in the country. At the same time, they wanted to improve the diversity of the Thai diet, by encouraging people to eat noodles instead of rice. They told the public that by eating Pad Thai they were helping their country. It fostered a sense of unity and national identity throughout the kingdom by creating a national right that everyone would love.

 

Fra havet

ALLERGENER

BL Bløtdyr
M Melk
E Egg
P Peanøtt
F Fisk

SO Soya
G Gluten
C Sesam
L Lupin
SK Skalldyr

S Selleri
SE Sennep
X Svoveldioksid og sulfitt
CA Cashew

Vi produserer alt selv på huset, alle våre retter kan derfor inneholde spor av alle allergener. Alt fritert vil ha spor av hvete.