Taste of Asia
Det thailandske kjøkken
Starters
I Asia var vårruller en sesongbasert rett laget om våren, herfra navnet. Her hos oss serverer vi bl.a. nystekte, sprø vårruller fra Gois egen oppskrift.
Grill
En av de tidligste formene for gatemat var grillmat. Vi har latt oss inspirere av to tradisjonelle retter i sørøst-Asia, med Gois egen vri.
Gaeng "Thai-curry"
Spør du en thai er mødrene og bestemødrene verdens beste kokker, som bruker enormt mye tid på kjøkkenet. Familiene har tradisjonelt laget minnebøker for å ta vare på oppskriftene. Goi serverer rød og grønn curry inspirert av smaker og oppskrifter fra hennes mor og bestemor.
Wok & nudler
Regjeringen i Thailand skapte retten ‘Pad Thai’, i et forsøk på å beskytte risens ressurser i landet. Ved å oppmuntre folk til å spise nudler i stedet for ris, skapte de en nasjonal rett som alle ville elske. Samtidig ble mangfoldet i det thailandske kostholdet forbedret.
Supper
En god suppe er et lite måltid i seg selv, og spesielt de klassiske thai-suppene. Vi serverer Tom yum Goong og den nydelige nudelsuppen Guay tiew etter Gois egen oppskrift.
Happy ending
Et komplett thai-måltid er ikke fullendt uten en søt avslutning! For oss betyr «Happy ending» en søt og smakfull slutt på et perfekt måltid.